Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/03/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Es signen tres convenis de col·laboració amb la Fundació Universitària Martí l’Humà per a fomentar l’emprenedoria, la formació i l’ocupació

Es signen tres convenis de col·laboració amb la Fundació Universitària Martí l’Humà per a fomentar l’emprenedoria, la formació i l’ocupació

04/05/2017

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines i la Fundació Universitària Martí l’Humà signen tres conveni de col·laboració que possibilitarà tirar endavant tres programes d’assessorament per a joves, major de 30 anys desocupats de llarga durada i emprenedors.

  • Programa integral “Garantia Juvenil- Inn Jove!”: Per al jovent inscrit al programa de fins a 29 anys. Atendre, acompanyar i assessorar-los per tal d’assolir la inserció laboral a través de projectes emprenedors, pràctiques laborals i, si s’escau, el retorn al sistema educatiu formal.
  • Programa integral “Sènior Vàlua”: Per a persones majors de 30 anys desocupades de llarga durada. Atendre, acompanyar i assessorar-los per tal d’assolir la inserció laboral a través de projectes emprenedors i pràctiques laboral.
  • Programa “Consolida’t”: Està adreçat a persones treballadores autònomes i es realitzaran 6 sessions d’assessorament expert en aspectes clau per a la gestió del seu negoci, segons les necessitats de cada autònom. També 2 sessions de formació de resultats i tresoreria.

Aquest dijous 4 de maig, es convoquen dues reunions d’aquests programes:

- A les 18.30h es farà la xerrada informativa als joves fins a 29 anys per parlar del Projecte Inn Jove, a càrrec de la Fundació Privada Martí L’Humà, al Centre Cívic La Fonteta.

- A les 20.30h es farà una reunió amb els comerciants a càrrec de la Fundació Martí L’humà, pel Programa Consolida’t, a la sala d’actes de la biblioteca municipal. Constarà d’assessorament a autònoms amb sessions a càrrec d’experts gestió de negocis, segons les necessitats de cada autònom.

 

Arxivat a: General, Notícies del Servei Local d'Ocupació
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 10:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional