Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/06/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Aquesta setmana s’ha reunit el Consell d’Infants de Sant Feliu triant els jocs del futur parc municipal de l’Escletxa

Aquesta setmana s’ha reunit el Consell d’Infants de Sant Feliu triant els jocs del futur parc municipal de l’Escletxa

05/05/2017

El 3 de maig es va convocar el Consell d’Infants de Sant Feliu de Codines a l’Ajuntament, que es va constituir a finals de gener. S’ha reunit de forma periòdica fins el mes d’abril per tal de donar resposta a una proposta rebuda del Govern municipal. Han triat els jocs que volen en el futur parc municipal de l’Escletxa, situat sobre l’aparcament que s’inaugurarà a finals de maig.

Inicialment, el Consell d’Infants està format pels alumnes del cicle superior de primària, 1r d’ESO i un representant de les Aldees Infantils, amb el suport d’una dinamitzadora.

Aquest és un espai de participació pels nens i nenes del municipi on poden participar de forma directa en l’elaboració de propostes, fent crítiques i suggeriments, aportant el seu punt de vista i necessitats. El Govern municipal pren el compromís de coordinar les accions tractades en el Consell d’Infants i a realitzar el màxim possible les seves propostes, tenint en compte el pressupost i les solucions tècniques viables. El Govern creu en la importància que des de petits es tingui consciència dels límits que hi ha al llarg de la vida. Amb creativitat i decisió sempre es troben solucions per satisfer el màxim de gent possible.
 
A través del Consell d’Infants podran conèixer i aprendre a exercir els seus drets i a apropar-se i sensibilitzar-se amb la ciutadania, les institucions i en les pràctiques democràtiques.

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2018 a les 08:47h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional