Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/03/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > 32 persones van participar a la sessió informativa per a desocupats de llarga durada a càrrec de la Fundació Martí L’Humà

32 persones van participar a la sessió informativa per a desocupats de llarga durada a càrrec de la Fundació Martí L’Humà

24/05/2017

El dimarts 23 de maig va tenir lloc una sessió informativa a la sala d’actes del Centre Cívic a càrrec de la Fundació Universitària Martí L’Humà, adreçada a persones majors de 30 anys desocupades de llarga durada. En total hi van assistir 32 persones inscrites al Servei d’Ocupació Local. Aquesta acció està emmarcada en el Projecte sènior vàlua, aprovat per conveni aquest mes de maig.

La Fundació Universitària Martí L’Humà atén, acompanya i assessora a les persones majors de 30 anys inscrites al programa fent:

- Entrevistes i sessions grupals informatives als majors de 30 anys desocupats.
- Orientació, avaluació, assessorament en un pla de treball personalitzat per a cada major de 30 anys desocupat. Aquest acompanyament tindrà una durada de 10 mesos.
- Acompanyament, tutorització i recolzament en el desenvolupament del Pla Personal de Treball per tal d’assolir els objectius intermitjos de formar-se i informar-se.
- Acompanyament i recolzament en les pràctiques laborals i inserció al món laboral, al projecte d’emprenedoria o a la tornada a l’educació formal.


L’alcalde Pere Pladevall va fer la presentació de la jornada juntament amb el director de la Fundació Universitària Martí L’Humà, Jordi Salayet.


Arxivat a: General, Notícies del Servei Local d'Ocupació
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 10:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional