Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:19/07/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament proposa posar un autobús de tornada pels alumnes de Batxillerat que es desplacen a Caldes. Reunió informativa el 31 de maig!

L'Ajuntament proposa posar un autobús de tornada pels alumnes de Batxillerat que es desplacen a Caldes. Reunió informativa el 31 de maig!

29/05/2017

Si el vostre fill o filla està en edat de fer 1r o 2n de Batxillerat i s'ha de desplaçar a Caldes de Montbui, l'Ajuntament proposa posar un autobús a les 14.35h, que sortiria del costat de la rotonda propera al CAP de Caldes (Av. Josep Fontcuberta amb Dr. Xalabarder) per tal de donar servei als dos instituts, l'INS "Manolo Hugué" i l'Escola Pia.

Per tractar aquesta proposta, així com també els preus que s'aplicaran, la regidoria d'Ensenyament us convoca el dimecres 31 de maig a les 20.00h a la sala d'actes del Centre Cívic.

Cursar Batxillerat és una opció d'estudis voluntària, ja que es produeix a partir dels 16 anys, quan finalitza l'Educació Secundària Obligatòria. Molts nois i noies de 16 i 17 anys cursen aquests estudis postobligatoris i, en gran mesura, a les opcions educatives de Caldes de Montbui, tant l'INS "Manolo Hugué" com a l'Escola Pia. En aquests centres s'entra a les 8 del matí i per tant, l'autobús que surt de Sant Feliu de Codines a les 7.30h permet a l'alumnat arribar a temps a classe.

No obstant, al migdia, l'alumnat dels dos centres surt a les 14.30h i no passa cap autobús fins a les 15.15h. Si bé a l'Escola Pia es queden dues tardes a la setmana i no han d'agafar cap transport fins més tard, l'ajuntament de Sant Feliu de Codines es proposa posar un autobús a les 14.35h per donar servei als dos instituts.

Aquesta pot ser una mesura que doni servei a les necessitats de transport de la majoria d'alumnes de Batxillerat de Sant Feliu que es veuen obligats a desplaçar-se a Caldes.

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/07/2018 a les 14:54h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional