Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/05/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines rep el Premi Arlequí 2016

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines rep el Premi Arlequí 2016

13/07/2017

El dilluns 10 de juliol a les 18.30h va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis Arlequí, concedits anualment per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC), que reconeixen la dedicació de persones i institucions que treballen en la difusió del teatre amateur.

Clara Segura, Antoni Pardo, Sala Cabanyes de Mataró, l'Elenc Artístic Arbocenc de l'Arboç, Ràdio Gràcia i l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines han rebut el Premi Arlequí corresponent a l'any 2016, per tot allò que han fet i fan pel teatre amateur.

Segons l’organització: “L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, còmplice imprescindible en l’organització de la Mostra de Teatre Juvenil de Catalunya, rep l’Arlequí 2016 a l’entitat. Un reconeixement per agrair la màxima predisposició i compromís que el Consistori encapçalat per Pere Pladevall ha demostrat en la consolidació d’un certamen molt útil per la pràctica teatral de les noves generacions”.

Aquesta acte, que va tenir lloc a la seu de l'SGAE a Barcelona, va comptar amb Josep Rafecas, president de la Federació, Àlex Casanovas, president de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya i de Josep Viana, president de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2018 a les 11:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional