Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/09/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza la 1a fase d’instal·lació de desfibril·ladors a diversos equipaments municipals de Sant Feliu

Finalitza la 1a fase d’instal·lació de desfibril·ladors a diversos equipaments municipals de Sant Feliu

02/10/2017

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha acabat la 1a fase d’instal·lació de desfibril·ladors als equipaments públics, tan els gestionats pel propi Ajuntament com els cedits a associacions esportives i culturals del municipi.

Així, s’han instal·lat desfibril·ladors al Centre Cívic on hi ha el teatre del poble, a la Zona Esportiva Solanes on hi ha la piscina municipal; al camp municipal d’esports “Francesc Garriga” on juguen, entre altres equips, el primer equip del futbol; al pavelló municipal “Francesc Cassart Roca” on juguen, entre d’altres, el primer equip d’hoquei i el de bàsquet; al cotxe de la policia local a fi d’arribar al més aviat posible a les persones afectades, i la setmana passada es va instal·lar el darrer d’aquesta fase al Casal Municipal de la Gent Gran.

S’ha format a persones que habitualment utilitzen aquests equipaments i de forma més exhaustiva als responsables municipals dels equipaments. Amb aquests desfibril·ladors es pretén arribar a la població més sensible o que pot ser més propensa per la seva activitat a patir un infart de miocardi, i el que està instal·lat al cotxe de la policia és per a qualsevol afectat a la via pública o habitatge particular, fins esperar que arribi l’ambulància de fora del poble, que sempre triga més.Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/09/2018 a les 12:41h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional