Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/12/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Més de 100 persones van participar a la Caminada solidària oganitzada per l'Escola Jaume Balmes

Més de 100 persones van participar a la Caminada solidària oganitzada per l'Escola Jaume Balmes

16/10/2017

El divendres 6 d'octubre va tenir lloc la Caminada Solidària "Sota la lluna plena" organitzada des de l'Escola Jaume Balmes amb la col·laboració de Càritas i el Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines. Una de les finalitats de l'acte va ser fer un recapte d'aliments, cada participant va aportar aliments per Càritas.

El recorregut constava de 6km aprox. amb sortida i arribada a l'escola, passant pel carrer Vinyetes, cap al cementiri, Solanes, esplanada de Can Bosc... Amb dues hores els més de 100 participants van fer el recorregut i van concloure l'acte amb un sopar al pati de l'escola.

L'escola Jaume Balmes diu que "La meteorologia d'enguany no va permetre veure del tot la lluna plena, esperem gaudir-ne en la propera edició. La valoració de l'acte va ser positiva per part de les diferents entitats implicades i els participants; nens, nenes, adults, acompanyants...".

 

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/12/2018 a les 23:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional