Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:12/11/2018

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa el programa “Lecxit” per afavorir la millora de la comprensió lectora de l’alumnat de Sant Feliu

En marxa el programa “Lecxit” per afavorir la millora de la comprensió lectora de l’alumnat de Sant Feliu

24/10/2017

Aquest curs escolar 2017/2018 continua, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, el programa “Lecxit” de la Fundació Jaume Bofill. Es tracta d’un projecte que funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen amb tutoria individual la lectura dels infants un cop a la setmana.

L’objectiu del projecte Lecxit és incrementar l’èxit educatiu i millorar la comprensió lectora de l’alumnat. Aquesta iniciativa es realitzarà a les escoles d’infantil i primària Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu en horari extraescolar dins el centre.

Qualsevol persona sense formació específica que sàpiga llegir correctament en català, amb amor per la lectura i tingui ganes d’implicar-se en l’educació dels infants, es pot fer voluntari/ària adreçant-se als centres educatius o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (escola Jaume Balmes) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (FEDAC Sant Feliu).

Fes-te voluntari/ària i vine a llegir amb nosaltres!

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 12/11/2018 a les 14:23h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional