Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/01/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de l'institut Manuel Carrasco i Formiguera han participat en el projecte “Mart XXI” al Campus de la UPC

Alumnes de l'institut Manuel Carrasco i Formiguera han participat en el projecte “Mart XXI” al Campus de la UPC

06/02/2018

“Mart XXII: és possible una colònia humana a Mart?”. Aquest és el projecte en el qual han participat alumnes de l’Institut Manuel Carrasco i Formiguera de Sant Feliu de Codines, junt amb més estudiants de centres de secundària de Castelldefels, Gavà, Viladecans, El Prat de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana. S’han realitzat durant 5 sessions al Campus de la UPC Llobregat els dies 22, 25, 29 i 31 de gener i 2 de febrer.

Aquest programa té com a objectiu la millora de l’èxit escolar a través del foment de l’interès pel coneixement científic i tecnològic de joves de 3r i 4t d’ESO amb aptituds i capacitats, però que encara no tenen clar el seu itinerari acadèmic.

Mitjançant el treball d’un cas pràctic, com és conèixer si és possible una colònia humana al planeta Mart, es pretén posar de relleu el paper desenvolupat per la ciència i la tecnologia a la nostra societat i intuir què es podrà fer en el futur per aconseguir la motivació d’aquest alumnat cap a aquest tipus de formació i evitar la desmotivació envers els seus estudis.

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 18:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional