Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:17/02/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament dona feina a 9 persones desocupades a través d’un conveni signat amb el Consell Comarcal, la convocatòria de Treball als barris i el programa Garantia Juvenil a través del SOC

L’Ajuntament dona feina a 9 persones desocupades a través d’un conveni signat amb el Consell Comarcal, la convocatòria de Treball als barris i el programa Garantia Juvenil a través del SOC

12/02/2018

El novembre de 2017 l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines va contractar dins el programa de “Garantia Juvenil” una persona durant mig any i a jornada completa fent tasques de Tècnica de Serveis Personals, per a l’àrea de Serveis Socials i joves en risc d’exclusió social de l’ajuntament.

A finals de desembre del 2017, també es van contractar 5 “Agents Cívics” i una “Tècnica informadora de Comerç”, durant 6 mesos, a mitja jornada; per a desenvolupar els projectes de Treball als Barris, en el marc de la LLEI DE BARRIS que el poble ve desenvolupant en els darrers 8 anys.

A finals de gener de 2018, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consell Comarcal del Vallès Oriental van donar suport a l’Ajuntament mitjançant conveni per a la contractació de 2 persones desocupades durant sis mesos a jornada completa, per donar suport a la brigada municipal en tasques de neteja i manteniment de la Via Pública.

Totes aquestes contractacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i finançades pel Fons Social Europeu.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 15/02/2019 a les 11:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional