Xerrada "Mirant el meu voltant. Tible i sardanes", divendres 16 de març a la Biblioteca

Dijous, 15 de març de 2018 a les 00:00
Divendres 16 de març tindrà lloc a la Biblioteca municipal la xerrada "Mirant el meu voltant. Tible i sardanes", a càrrec de Xavi Piñol. A les 19.00h. Es tracta d'una xerrada i interpretació d'alguns fragments musicals del CD amb el tible.
 
Xavi Piñol és un reconegut i destacat músic polifacètic capaç de combinar, amb rigor, l’activitat d’intèrpret de tible amb la tasca docent i creativa. L'any 2002 comença la seva tasca compositiva i l’any 2009 s’apropa a l’àmbit de la gestió i producció d’espectacles. Des d’aleshores, Xavi Piñol s’ha desenvolupat en aquest món tot dissenyant, produint i promocionant un ample nombre de propostes i activitats culturals relacionades amb la cobla i a la sardana, totes caracteritzades per la creativitat, la qualitat artística i l’adaptació de la tradició a la modernitat que ofereix el s. XXI.
 
A partir del curs 17-18, i després d'una llarga etapa a "l'Acadèmia Igualada" com a professor de Música (primària) i d'Emprenedoria - FOL (cicles formatius grau mig i superior), Xavi Piñol imparteix docència a l'Escola Pia de Mataró.
Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:40