Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:19/01/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament ha iniciat els estudis per instal·lar un radar a la C-59 a dins el casc urbà

L’Ajuntament ha iniciat els estudis per instal·lar un radar a la C-59 a dins el casc urbà

11/05/2018

Recentment l’Ajuntament ha fet proves per decidir la millor ubicació per la instal·lació d’un radar a la C-59 a dins el casc urbà. Aquesta iniciativa ve motivada degut a que la Generalitat no permet instal·lar “bots” o passos elevats a la C-59, al seu pas per Sant Feliu de Codines, ja que la seva pròpia normativa interna, no admet que a una carretera de la seva propietat s’instal·lin aquests passos on molts dies de l’any hi ha més de 200 vehicles/hora.

L’Ajuntament ha iniciat estudis a fi d’instal·lar un radar a alguns dels llocs on els vehicles tenen tendència a córrer molt.

Aquest radar anirà acompanyat de la instal·lació d’algun semàfor més a banda dels ja instal·lats a la Travessia i als Pinets, per facilitar que els vianants puguin travessar la carretera amb més seguretat ja que la C-59 actua com un mur de separació entre els barris del poble que la carretera travessa.

 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/01/2019 a les 18:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional