Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/06/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > El Consell Municipal d’Infants compta amb logotip propi i proposa activitats per la Festa Major 2018

El Consell Municipal d’Infants compta amb logotip propi i proposa activitats per la Festa Major 2018

04/06/2018

El Consell Municipal d’Infants ha estat treballant tot el curs en la realització de dos projectes: la creació del seu logotip i la proposta d’activitats de Festa Major 2018. El dia 6 de maig, emmarcat en la Fira de la infància, es va organitzar un concurs de logotips, amb dibuixos fets a mà perquè els infants de 1r de primària a 2n d’ESO poguessin participar-hi. La guanyadora ha estat Violeta Jordana Viñas, una alumna de 4t de primària de l’escola Jaume Balmes.

L’alcalde Pere Pladevall i la regidora d’Ensenyament, Maria Grillo, van lliurar el premi el dilluns 28 de maig a l’Ajuntament i després es va fer un petit refrigeri. El premi està valorat en 50 euros per gastar en material educatiu en botigues del municipi. Properament els logotips presentats en el Concurs seran exposats a la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar.

El Consell Municipal d’Infants, format pels alumnes del cicle superior de primària, 1r d’ESO i un representant de les Aldees Infantils, amb el suport d’una dinamitzadora, ha treballat en una proposta d’activitats per la festa major, amb l’ajuda de la Comissió de Festes.

El Consell és un espai de participació pels nens i nenes del municipi on poden participar de forma directa en l’elaboració de propostes, fent crítiques i suggeriments, aportant el seu punt de vista i necessitats. A través del Consell d’Infants podran conèixer i aprendre a exercir els seus drets i a apropar-se i sensibilitzar-se amb la ciutadania, les institucions i en les pràctiques democràtiques.

 

 

Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/06/2019 a les 11:22h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional