Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/05/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de cloenda de “Lecxit” amb contes musicats, que ha afavorit la millora de la comprensió lectora de l’alumnat

Jornada de cloenda de “Lecxit” amb contes musicats, que ha afavorit la millora de la comprensió lectora de l’alumnat

04/06/2018

Divendres 1 de juny va tenir lloc la jornada de cloenda del programa "Lecxit", amb els 17 voluntaris i voluntàries que han col·laborat per afavorir la millora de la comprensió lectora de l'alumnat de l'escola Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu. Aquest acte va comptar amb contes musicats a càrrec de l’Escola de Música.

El curs escolar 2013/2014 es va iniciar, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, el programa “Lecxit” de la Fundació Jaume Bofill. Es tracta d’un projecte que funciona gràcies a la col·laboració de voluntaris i voluntàries que acompanyen amb tutoria individual la lectura dels infants un cop a la setmana.

L’objectiu del projecte "Lecxit" és incrementar l’èxit educatiu i millorar la comprensió lectora de l’alumnat. Aquesta iniciativa s'ha realitzat per cinquè any consecutiu a les escoles d’infantil i primària Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu en horari extraescolar dins el centre.


Arxivat a: General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional