Es convoca el 7è Concurs de Portades del programa de Festa Major 2018

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 00:00

En el procés de preparació de la Festa Major de Sant Feliu de Codines, la Comissió de Festes convoca el 7è Concurs de Portades del programa de Festa Major 2018. El concurs està obert a tothom i els treballs cal que es centrin amb el lema "Festa Major 2018 Sant Feliu de Codines". També s’haurà d’incloure la informació: 13, 14, 15 i 16 de setembre.

El termini de lliurament de les portades és fins el dia 21 de juny a la consergeria del Centre Cívic, en horari de dilluns a divendres de 17 a 21h i dissabtes d’11 a 13h.

El jurat qualificador estarà format per un membre de la Comissió de Festes, per un regidor/a de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines, dos dissenyadors/es gràfics i un/a artista local.

El jurat tindrà en compte la creativitat de la proposta, la seva capacitat comunicativa, l’adequació a la temàtica festiva i la versatilitat per adaptar-se a diferents formats. El jurat es reserva el dret a declarar desert el premi si, segons el seu criteri, no s’ha presentat a concurs cap treball que compleixi els requisits mínims de qualitat.

El veredicte es donarà a conèixer el dia 27 de juny a través de la pàgina web de l’Ajuntament i es comunicarà personalment al guanyador/a.
El premi, valorat en 250 euros, s’entregarà durant el Pregó de Festa Major.

Les portades presentades seran exposades durant les dates de la Festa Major al Centre Cívic La Fonteta. Un cop finalitzada l’exposició, els originals es podran retirar en el termini de 30 dies al Centre Cívic La Fonteta. La portada guanyadora quedarà en propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines.

 

Darrera actualització: 26.03.2021 | 12:40