Arribada de la Flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan a Sant Feliu de Codines

Dimecres, 21 de juny de 2023 a les 22:30

La Revetlla de Sant Joan 2023 començarà amb l'arribada de la Flama del Canigó, de la mà d'Òmnium Cultural Cingles de Bertí - Sant Feliu de Codines, a les 19.45 hores a la Font dels Àlbers, on diverses entitats del poble faran una sèrie d'actes culturals i per a la llengua. A les 20.15 hores la Flama del Canigó arribarà a la plaça Josep Umbert Ventura, s'encendrà el peveter i una foguera, i es donarà pas al sopar popular, que cal portar de casa. 
Per la seva banda, a partir de les 00.30 hores els Makalu han preparat una Revetlla a Can Xifreda.  

L'Alcalde de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines

FA SABER:

Que per seguretat es prohibeix llençar petards i coets dels quals no es controla el destí en el llançament així com l’encesa de fogueres en tot el terme municipal de Sant Feliu de Codines.

Exclusivament per a la nit del 23 de juny, durant el transcurs de la festa de la revetlla de Sant Joan, s’habilitaran tres zones on tirar petards de manera controlada:

  • Esplanada confluència Av. Escoles – carrer Consell de Cent (pàrquing de l’Institut)
  • Carrer Rector Tomàs Vila (Quintana) entre el carrer Sant Pere i la Plaça Josep Umbert Ventura.
  • Carrer Llorens Artigas entre carrer Creu del Terme i carrer Sant Jordi.

També s’habilitarà un espai a la Plaça Josep Umbert Ventura on s’hi encendrà una foguera.

Resta prohibit a tots els terrenys forestals del terme municipal i a la franja de 500 m que els envolta: encendre foc; llençar objectes encesos; abocar escombraries, runa, restes vegetals i industrials de qualsevol mena que pugui ser causa d’inici o propagació d’un foc; i llençar coets o d’altres artefactes que continguin foc.

L'Ajuntament demana responsabilitat. La vostra la col·laboració és necessària perquè les mesures més amunt esmentades siguin plenament efectives.


Igualment recordar els consells de protecció civil per ajudar a minimitzar els riscos que comporta l'ús de material pirotècnic, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural. 
Tots els consells i informació: aquí

Darrera actualització: 22.06.2023 | 09:04