Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/02/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Èxit de l'activitat comercial "Sant Feliu està de moda" organitzada pel Grup de Comerciants Codinencs

Èxit de l'activitat comercial "Sant Feliu està de moda" organitzada pel Grup de Comerciants Codinencs

29/10/2018
"Sant Feliu està de moda" és l'activitat comercial que va tenir lloc el dissabte 27 d'octubre a la tarda al Centre Cívic La Fonteta, organitzada per la nova associació Grup de Comerciants Codinencs, amb junta renovada i que es va presentar en el transcurs d'aquesta activitat.
 
Amb un gran èxit de participació i de públic, es va fer una desfilada de moda amb models vestides, pentinades, maquillades i amb complements de la mà dels establiments locals. També va tenir lloc una desfilada canina, servei de bar i entrepans per sopar i va actuar el grup de música Tutú Keké, festa amb Dj i es va fer un sorteig regalant productes i serveis dels associats.
 
Una setmana abans l'Ajuntament va organitzar el "Corretapes 2018" amb la participació de 12 establiments. La tapa més ben valorada, d'entre 1.350 butlletes participants, va ser la del Restaurant Els Tr3s Tombs, que es va endur el premi. El guanyador d'un sopar per a dues persones al restaurant guanyador va ser el codinenc Kiko Ribera.
 
Arxivat a: General, Notícies de Comerç
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 11:08h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional