Del 7 al 25 de novembre, exposició fotogràfica "I si te les toques?". Xerrada inaugural el dimecres dia 7.

Dimarts, 6 de novembre de 2018 a les 00:00

El dimecres 7 de novembre tindrà lloc una xerrada inaugural de l'exposició fotogràfica "I si te les toques?", a les 20.00h a la sala d'actes del Centre Cívic La Fonteta. Organitzat per la Fundació Oncovallès.

Del 7 al 25 de novembre estarà oberta aquesta mostra que té per objectiu conscienciar a la societat, tant dones com homes de la importància de l’auto exploració mamària per prevenir el càncer de mama.

El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones, sobretot a partir dels 50 anys. La seva detecció de forma precoç és fonamental per poder tractar-lo i curar-lo. Per aquest motiu, un dels objectius més importants és diagnosticar-lo tan aviat sigui possible per augmentar les possibilitats d’èxit del tractament i saber com prevenir-ho.

La prevenció no ha de començar en l’àmbit mèdic, a partir de mamografies, si no en l’àmbit personal: parlem de l’auto exploració. La seva prevenció i detecció precoç és clau perquè, com més aviat es detecti, n’hi haurà més opcions per tractar-lo i seran menys agressives.
L’auto exploració mamària realitzada de forma regular ajuda a conèixer com són les mames normalment i així detectar qualsevol possible canvi. És un mètode eficaç per prevenir el càncer de mama.

 

Darrera actualització: 01.04.2021 | 09:38

Enllaços