Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:17/07/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament i Creu Roja firmen un conveni de col·laboració per a realitzar diverses accions socials

L’Ajuntament i Creu Roja firmen un conveni de col·laboració per a realitzar diverses accions socials

08/11/2018

L'alcalde de Sant Feliu de Codines, Pere Pladevall, i Josep Masip Suets, en nom i representació de l'Assemblea Local de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans i Sant Feliu de Codines de la Creu Roja, han signat aquesta setmana un conveni de col·laboració que preveu el foment i promoció d'activitats a realitzar per la Creu Roja al municipi de Sant Feliu de Codines. A la signatura del conveni hi va assistir la regidora de Serveis Socials, Maria Grillo.

Les actuacions van encaminades a pal·liar les necessitats dels col·lectius més vulnerables amb projectes com ara el servei de rober, el magatzem d’estris per a nadons, la promoció de l’envelliment saludable, la campanya de Reis per als infants més desfavorits, el programa d’aliments i productes de primera necessitat. Se seguiran prestant a la vila, en consonància com fins ara amb els Serveis Socials municipals i les altres entitats dedicades a tasques socials que desenvolupen la seva activitat a la nostra localitat.

 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 16/07/2019 a les 13:19h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional