Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/05/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > S'inicien les sessions LECXIT a les escoles de primària

S'inicien les sessions LECXIT a les escoles de primària

23/11/2018

És el sisè any que es porta a terme aquest programa de la Fundació Jaume Bofill, emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn de Sant Feliu de Codines. L’objectiu és acompanyar els nens i nenes en la lectura i fer d’aquesta activitat una tasca divertida, tenint en compte que la comprensió lectora és una bona eina per a l’èxit escolar.

Comptem amb una vintena de voluntaris, entre persones adultes i alumnat de ESO (Ensenyament Secundari Obligatori). Aquesta iniciativa es realitza a les escoles d’infantil i primària Jaume Balmes i FEDAC Sant Feliu en horari extraescolar dins el centre.

El dimecres 14 de novembre es va organitzar una trobada al Centre Cívic per rebre una sessió de formació a càrrec de Glòria Cepero. Va explicar recursos i estratègies per treballar amb els infants. Els voluntaris diuen que "ens ho vàrem passar molt bé i vàrem marxar amb les piles ben carregades per fer una bona feina. La tasca de voluntari/a és una feina molt gratificant i enriquidora, on l’esforç queda plenament recompensat pel vincle que s’estableix amb els infants i els bons resultats aconseguits".

Qualsevol persona sense formació específica que sàpiga llegir correctament en català, amb amor per la lectura i tingui ganes d’implicar-se en l’educació dels infants, es pot fer voluntari/ària adreçant-se als centres educatius o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (escola Jaume Balmes) o a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (FEDAC Sant Feliu).

Fes-te voluntari/ària i vine a llegir amb nosaltres!

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional