Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:12/07/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > El Consell d’Infants de Sant Feliu de Codines proposa elements d'esbarjo en els nous espais sorgits de les obres d'ampliació del Parc de la Font dels Àlbers

El Consell d’Infants de Sant Feliu de Codines proposa elements d'esbarjo en els nous espais sorgits de les obres d'ampliació del Parc de la Font dels Àlbers

30/01/2019

El Consell d’Infants està format pels representants escollits pels alumnes del cicle superior de primària i 1r d’ESO de les escoles de Sant Feliu de Codines, així com un representant d’Aldees Infantils, i el suport d’una dinamitzadora.

A la primera sessió de 2019, hi han participat l’alcalde de Sant Feliu de Codines i la regidora d’ensenyament, i el Consell es va auto encomanar la tasca de pensar els elements que es poden col·locar als nous espais sorgits de les obres d’ampliació del Parc de la Font dels Àlbers, que està en curs.

Els nens i nenes es reuneixen de forma periòdica, tal i com es va acordar a la sessió inaugural, el dimarts 20 de novembre de 2018, quan es va constituir el Consell d’Infants de Sant Feliu de Codines.

Aquest projecte es va iniciar l’any 2017 i és un espai de participació pels nens i nenes del municipi, on poden participar de forma directa en l’elaboració de propostes, fent crítiques i/o suggeriments, tot aportant el seu punt de vista i expressant lliurement les seves necessitats, essent escoltats i obtenint una resposta raonada i institucional si arriba el cas, davant les seves propostes fruit del seu compromís amb el que ens és comú a tots i totes. Un cop el projecte que s’ha auto encarregat cada temporada aquest Consell d’Infants està finalitzat, es fa un plenari on es presenta el projecte a l’equip de govern o a qui pertoqui - com l’any passat a la Comissió de Festes -,  ja que van elaborar un projecte de comunicació per a infants per als actes de la Festa Major dirigits a ells.

Amb aquest projecte,  els infants poden conèixer i aprendre a exercir millor els seus drets i a apropar-se i sensibilitzar-se amb la ciutadania, les institucions i amb les pràctiques deliberatives, de respecte mutu i d’exposició dels  arguments, propis  d’una democràcia avançada i de qualitat

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional