Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:22/05/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Exposició de les llistes del cens electoral per a les eleccions generals: de l'11 al 18 de març

Exposició de les llistes del cens electoral per a les eleccions generals: de l'11 al 18 de març

06/03/2019

D’acord amb el que estableix l’article 39.2 de la Llei Orgànica del Règim Electoral General, es fan públiques les llistes electorals vigents pel termini de vuit dies, comptadors des de l'11 de març al 18 de març, ambdós inclosos.

Les consultes es poden efectuar presencialment de dilluns a divendres de 9 a 14h al Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i per internet a l’adreça https://sede.ine.gob.es/consulta_electoral_elecciones

Les possibles reclamacions dels interessats sobre inclusió, exclusió o modificacions que afectin el dret de sufragi actiu s’han de presentar a les oficines de l’Ajuntament, en el model que se’ls facilitarà, dins el termini esmentat.

Es recorda que, segons Acord de la Junta Electoral Central de 2 d’octubre de 1995, “Las listas electorales se exponen al público para su consulta por los interesados a los efectos de presentación de reclamaciones. En virtud de los establecido en el artículo 41 de la Ley Orgánica de Régimen Electoral General, está prohibida la información particularizada de los datos personales contenidos en el censo electoral, no estando permitida la recopilación de los datos existentes en las mismas por cualquier medio sea manual, fotográfico o de cualquier otra naturaleza, bajo las responsabilidades legalmente procedentes.”

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/05/2019 a les 12:14h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional