Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/05/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L'ORGT implanta la cita prèvia per a la majoria de tràmits

L'ORGT implanta la cita prèvia per a la majoria de tràmits

13/03/2019

Des del passat 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) ha posat en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la xarxa d'oficines. 

Amb la finalitat de millorar l'atenció presencial als ciutadans a les seves oficines, l'ORGT ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents del municipi i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona. 

Aquest nou servei s'implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d'aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s'hagi de traslladar a les oficines, tenint plena llibertat per fer qualsevol tràmit de manera electrònica a qualsevol hora tots el dies de l'any. 

El servei de cita prèvia es pot sol·licitar per qualsevol següents canals: accedint a la Seu Electrònica de l’ORGT, a través de l’adreça orgt.cat/cites, on es mostren les dates i horaris disponibles en cada  una de les oficines; o bé contactant telefònicament amb el número 932029802.

 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/05/2019 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional