Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/06/2019

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del nou cens de polígons d'activitat econòmica

Presentació del nou cens de polígons d'activitat econòmica

27/03/2019

L'alcalde Pere Pladevall va assistir dimarts 26 de març a la presentació del Nou Cens de Polígons d'Activitat Econòmica, a la seu central de la Diputació de Barcelona. Aquesta presentació va posar valor a la feina realitzada per poder disposar de la nova cartografia de polígons, una actuació emmarcada dintre del Pacte Nacional per a la Indústria.

A banda de presentar les dades més rellevants del cens referents a la demarcació de Barcelona, també es va lliurar una publicació que analitza els polígons d’activitat econòmica per comarques.

Sant Feliu de Codines pertany des de fa tres anys al Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, el qual pretén retornar les activitats industrials a casa nostra. Si bé els temps han canviat i l'enfocament actual de la indústria es basa més en la logística i en l'economia circular fent-la més sostenible al llarg del temps i menys contaminant. 

La presentació d'aquest nou cens va comptar amb la presència d'electes, responsables i tècnics locals vinculats a l’àmbit dels Polígons d’Activitat Econòmica, responsables i tècnics dels observatoris de desenvolupament econòmic local i representants d'agents socioeconòmics (patronals, sindicats, ...).

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/06/2019 a les 10:20h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional