Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:02/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > PRIMERES REACCIONS AL DEBAT D´ONA CODINENCA

PRIMERES REACCIONS AL DEBAT D´ONA CODINENCA

20/09/2006

El passat divendres 20 de setembre es va realitzar un debat a Ona Codinenca per parlar sobre els diferents programes electorals presentats per alguns del partits que es presenten a les Eleccions al Parlament de Catalunya . Van participar-hi representants sanfeliuencs dels diferents partits : ROC FERNÀNDEZ (CIU),JORDI ROVIRA (ERC) , PERE PLADEVALL (PSC) i MARIÀ HISPANO (IC-V) .

Primeres reaccions al debat d´Ona Codinenca : Bloc Roc Fernàndez : "Ahir vaig participar en el debat que feia Ona Codinenca107.2 FM sobre les eleccions al Parlament de Catalunya. En ell sobretot es va poder copsar que el Tripartit segueix ben viu. Vaig iniciar el debat provocant justament que aflorés, i no va caldre insistir gaire. Fins i tot a Sant Feliu on portem quatre anys treballant junts al govern amb ERC, alhora de parlar de la Generalitat PSC, ERC i IC són un sol partit i un sol projecte, el projecte del Tripartit. El que no entenc es si ho tenen tant clar perquè no ho diuen?." Després del debat de Sant Feliu vaig anar a casa i vaig veure el debat electoral de TV3 i vaig acabar tenint la mateixa sensació que a nivell local, tres contra u un altre cop!. Està ben clar entre ells no s'eneten per governar però alhora de tapar-se les misèries i de mantenir les poltrones són un sol cos. Per tant, ara la gent ja sap el pa que si dona, ho tripartit o CiU, l'equidistància ha mort, igual que el PSC en mans de Montilla. Web PSC Sant Feliu de Codines: "El sr.R.Fernández, representant de CiU al debat d'ONA CODINENCA va "dibuixar" una Catalunya exahusta,desfondada, fosca, lúgubre i com si tot el Món se'ns en rigués. I això que en els darrers 3 anys s'han creat uns 300.000 llocs de treball, l'economia creix el 3'7 % i la inflació és la més baixa ....en molts anys. A més a més s'han contractat - amb el diners de tots,evidentment- 9.000 professors, s'ampliarà la plantilla de Mossos en 3.000 efectius,entre d'altrs exemples positius; ah! i tenim un nou ESTATUT D'AUTONOMIA. Per això i pel seu to "incissiu",tots els altres representants dels diferents partits amb representació a l'ajuntament del poble -inclús el seu soci d'ERC-,li van recriminar aquella actitud d'intentar trasmetre una imatge tant pessimista i negativa de la Catalunya actual"
Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 14:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional