Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:06/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Mulla't per l'esclerosi

Mulla't per l'esclerosi

09/07/2019

El "Mulla't per l'esclerosi" se celebra el diumenge 14 de juliol i no el 7 de juliol tal i com apareix a l'agenda. Disculpeu l'error i les molèsties.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza cada any l'activitat "Mulla't" on es convida a tothom a llençant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines s'ha adherit a aquesta iniciativa i el diumenge 14 de juliol al matí pots anar a la piscina municipal de la Zona Esportiva Solanes on podràs mullar-te per l'esclerosi múltiple. I a partir de les 12h, després del salt a la piscina, hi haurà una classe dirigida per un monitor d’aiguagim, d’una hora de durada.

Durant el matí es vendrà material per col·laborar amb la FEM: tovalloles, samarretes, llibretes, bosses de platja, estoigs...

També pots col·laborar amb la compra de productes diversos en benefici per la FEM. Cada vuit hores es diagnostica un nou cas d'esclerosi múltiple al nostre país. L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica que afecte a persones molt joves, malauradament és invalidant i generalment progressiva. Més de 6.000 persones conviuen amb aquesta malaltia a Catalunya.

L'objectiu de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) és treballar per donar suport a tots els malalts en la vessant d'assistència personal i aportar tots els recursos possibles a la investigació científica.

 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 06/06/2020 a les 11:55h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional