Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:02/06/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > La Fundació Esclerosi Múltiple agraeix la participació al "Mulla't" del passat 14 de juliol

La Fundació Esclerosi Múltiple agraeix la participació al "Mulla't" del passat 14 de juliol

24/07/2019

La Fundació Esclerosi Múltiple agraeix així la participació: 

 

"Hola,
 
Acabem de celebrar el 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' i ens hem emocionat en veure les xifres impressionants que aconseguim gràcies a la mobilització de moltes persones que organitzen activitats per l'esclerosi múltiple i que estan sensibilitzades amb la nostra lluita.

Sense anar més lluny, aquest any s'ha aconseguit un rècord: més piscines que mai han participat al Mulla't: 650 i s’han mulla’t 120.000 persones gràcies a més de 1.000 voluntàries i voluntaris.

Pot semblar només una jornada festiva d’estiu per passar en família o entre amics, però creu-nos que no ho és. Per a nosaltres és l’esdeveniment anual que més ens permet donar a conèixer l'esclerosi múltiple i també recaptar fons pel funcionament dels serveis al llarg de l'any.

En aquesta ocasió, hem volgut posar de relleu la importància dels símptomes invisibles de la malaltia, com el dolor o la fatiga, que tot i que no es poden veure a simple vista, són els més nombrosos i afecten la majoria de persones amb esclerosi múltiple. És el cas de la Maria, que assegura que l’esclerosi múltiple, encara que no t’afecti a la mobilitat, la parla o la força, et condiciona absolutament tota la vida. Et convidem a conèixer el seu cas.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple estem molt i molt orgullosos d’organitzar un dels esdeveniments solidaris més importants del país des de fa més de 25 anys. I, no cal ni dir, de comptar amb persones com tu que n’entenen la importància i que ens donen suport.

Ens en sortirem plegats!"

Gràcies per mullar-te!

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 02/06/2020 a les 14:09h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional