Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/02/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > Visita dels habitants de Fonollosa en agraïment

Visita dels habitants de Fonollosa en agraïment

01/10/2019

Fa dos anys un grup de veïns de Sant Feliu de Codines coneixedors dels estralls que van patir els habitants de Fonollosa el dia 1 d'octubre, van decidir a l'endemà dels fets fer una visita de cortesia per aixecar els ànims als vilatans i vilatanes d'aquella població. Es va improvisar una caravana de més de 60 persones i se'ls va oferir un sopar, que va acabar en una festa de germanor. 

Aquest any ens han tornat la visita i ens han oferit "un tast" de les seves dances i música. Van venir més de 60 persones i abans del sopar que es va fer als jardins de Can Buixó, els alcades d'ambdues poblacions van parlar dels fets a la plaça 1 d'octubre, on l'alcalde de Fonollosa, Eloi Hernàndez, va signar al llibre d'honor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i tot seguit diverses persones, d'ambdós pobles, que van ser protagonistes dels fets de 2017, van destapar una placa commemorativa. 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/02/2020 a les 12:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional