LA CONTRAFORT: Nova cursa de BTT a Sant Feliu de Codines

Dijous, 3 d'octubre de 2019 a les 00:00

En els darrers contraforts dels cingles que separen la depressió del Vallès de l’altiplà central català, allà on l’orografia del territori pren vida, s’alça la vila de Sant Feliu de Codines. Un municipi amb mil i una històries a les seves espatlles disposat a escriure’n una altra el pròxim 20 d’octubre. Aquest és el punt de partida de La Contrafort.

Situat en un entorn natural privilegiat, la caravana Klassmark posa rumb al Vallès Oriental per viure una nova aventura MTB. La Marathon i l’Starter encendran la flama, però tu seràs l’encarregat de mantenir-la viva. Per endavant quilometres i quilòmetres del millor mountain bike. No deixis que t’ho expliquin, viu La Contrafort des del primer instant. Dos recorreguts per deixar-te sense excuses.

Que no et venci la mandra. La proximitat amb la zona metropolitana de Barcelona, la Catalunya central i les comarques gironines, situen a Sant Feliu de Codines al rovell de l’ou. A tocar de casa. Vine a gaudir d’un gran diumenge de MTB. El segell Klassmark promet corriols i recorreguts d’ensomni. Posarem a la teva disposició tots els serveis perquè tan sols t’hagis de preocupar de pedalar. Això és La Contrafort, sigueu benvinguts.

Mes informació a:
https://www.lacontrafort.com/
https://www.facebook.com/La-Contrafort-2375695276085505/
https://twitter.com/klassmarktrail
https://www.instagram.com/lacontrafort/

Organitza: https://www.klassmark.com/

Darrera actualització: 30.03.2021 | 08:41