Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Visita de treball de la vicepresidenta primera de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, a l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Visita de treball de la vicepresidenta primera de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, a l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines

30/01/2020

La vicepresidenta primera de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny, ha visitat aquest dimecres 29 de gener de 2020 l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines per a una sessió de treball amb la Primera Tinent d'Alcalde, Mercè Serratacó, i l'alcalde, Pere Pladevall. 

Es van tractar els temes d'actualitat municipal més importants, les futures meses de concertació i altres plans complementaris i subvencions de la Diputació de Barcelona i també es va parlar sobre els treballs que s'estan duent a terme a Sant Miquel de Fai. 

La vicepresidenta va signar al llibre d'Honor de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i tant l'alcalde com la regidora li van explicar totes les inversions realitzades durant els darrers anys, tant amb fons propis com amb fons de la Diputació de Barcelona o altres administracions. 

L'alcalde va aprofitar l'ocasió per explicar-li el contingut de les fires de la carbassa i del rellotge de Sant Feliu de Codines, molt importants en el seu sector, i es va parlar dels àmbits comercials i de la indústria; però es va analitzar més a fons el gran creixement que ha experimentat Sant Feliu en els darrers anys i la problemàtica de la movilitat al municipi.

Després d'haver sentit per boca dels representants municipals les meravelles del Museu Municipal Can Xifreda, el Museu de la Confecció de Can Roqueta i el Museu del Rellotge del Casal Cultural Codinenc se li va parlar de l'evolució que ha anat tenint el centre de la vila i especialment els entorns de la plaça. 

 

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2020 a les 12:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional