Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Replantat final a la Font dels Àlbers

Replantat final a la Font dels Àlbers

11/02/2020

L’any passat es va ampliar la Font dels Àlbers, creixent cap al torrent que hi havia a sobre. Es van crear tres feixes noves i es van construir escales i rampes que actualment uneixen els barris de l’Hospital i Santo Domingo de forma molt més còmode amb el centre del poble. Es van plantar arbres i mitjançant hidrosembra es van estabilitzar els talussos que donen al carrer Padró i Pare Coll.

Enguany s’han reposat els arbres (til·lers) que no van brotar a la primavera i s’han plantat arbustos i flors ornamentals als talussos intermedis entre feixes i a les diferents jardineres que amb el temps s’havien anat malmetent.

Amb aquesta actuació, així com amb els murals fets en els dos murs que aguanten les feixes principals de l’ampliació, es dóna per conclosa la reforma del parc de la Font dels Àlbers iniciada a finals de 2018 amb un cost global de 190.000 euros, i que ha dotat aquest parc històric amb el doble d’espai que tenia abans de la intervenció; que ha comptat amb el suport del Projecte de Llei de Barris i d’un crèdit subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: General
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/09/2020 a les 12:34h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional