Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:07/04/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al ‘Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus’

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines s’adhereix al ‘Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus’

26/03/2020

L’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, en un acord entre els 4 grups municipals, s’ha adherit al “Manifest dels ens locals davant la crisi del coronavirus”, acordat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) i l’Associació de Micropobles de Catalunya.

En aquest document, el món local demana, entre altres, a les administracions supramunicipals el suport a les persones més vulnerables i assenyala que “cal legislar per crear les condicions idònies per a què els autònoms, les petites i mitjanes empreses i, en general, el teixit productiu del nostre país pugui tenir un horitzó de recuperació ràpida amb els menors costos possibles per tornar a la normalitat quan abans millor”.

Els ens locals reclamen més empoderament amb la normativa que els afecta per poder tenir a l’abast “les eines i la capacitat d’adaptació necessària per a les exigències que haurem de fer front en els propers mesos i anys com a conseqüència de la paràlisi del COVID-19.”

Arxius adjunts

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/04/2020 a les 09:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional