Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:04/08/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Comença el termini per matricular-se a les proves d'accés a la universitat 2020

Comença el termini per matricular-se a les proves d'accés a la universitat 2020

15/05/2020

La matriculació per a la PAU d'aquest any es farà del 15 de maig al 15 de juny

Ja ha començat el termini per matricular-se a la Prova d’Accés a la Universitat PAU 2020, que aquest any tindran lloc a partir del 7 de juliol. 

La matrícula es podrà fer durant un mes, fins al 15 de juny. Aquest termini, excepcionalment, és el mateix per als alumnes de matrícula lliure (els que es presenten a pujar nota, alumnes provinents de sistemes educatius estrangers o d'anys anteriors), per als de segon de Batxillerat i per als provinents Cicles Formatius de Grau Superior.

Com a novetat, cal destacar que la prova es farà en espais més propers al domicili dels i les estudiants, com centres de secundària, públics i concertats. Això servirà per afavorir l’acompliment de les mesures de seguretat i d’higiene per fer front a la COVID-19. Fins ara, la PAU es celebrava majoritàriament en seus universitàries. 

Calendari de la PAU 2020

La matriculació per a la PAU d'aquest any es farà del 15 de maig al 15 de juny i el lloc de l'examen es comunicarà el 3 de juliol. Les proves estan fixades per als dies 7, 8 i 9 de juliol. Els resultats es coneixeran el dia 21 de juliol. Tots els tràmits es fan pel portal d'accés a la universitat

 

Nou mapa de la PAU 2020

Les universitats públiques responsables d’organitzar les proves estan treballant per definir un nou mapa de realització de la PAU 2020.

Això no vol dir que cada alumne s’examinarà en el seu centre d’estudi, sinó que es treballa amb la finalitat de distribuir l’alumnat prioritzant criteris de proximitat, la qual cosa pot significar que en alguns casos caldrà seguir realitzant algun desplaçament però molt més curt del que es habitual respecte a les anteriors edicions.

Aquesta mesura anirà acompanyada de totes les altres mesures que les autoritats sanitàries estableixen per al conjunt de la població i que estiguin vigents en el moment de la realització de la PAU 2020.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Educacio, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 04/08/2020 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional