Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:11/07/2020

Capçal Visita general 1
Portada > Actualitat > Notícies > #joemquedoacasa: Actvitats culturals per aquest cap de setmana

#joemquedoacasa: Actvitats culturals per aquest cap de setmana

29/05/2020

Aquest cap de setmana el portal www.festacatalunya.cat ens poroposa les següents activitats:

 • Festival Primera Persona Indoors

  El 30 de maig (de 18 a 20 hores) s'organitza una edició especial del festival, el Primera Persona Indoors. Se celebrarà des dels canals del CCCB i comptarà amb periodista del New Yorker Jia Tolentino, en conversa amb la també periodista Noelia Ramírez sobre intimitat, exposició i internet, i l’escriptora i novel·lista Rachel Cusk, que parlarà sobre ruïnes matrimonials i sentimentals amb la periodista Anna Guitart.
  A més, els directors, Kiko Amat i Miqui Otero, desvetllaran les dates del festival d'aquest any, novena edició de Primera Persona.
  Més informació: Primera Persona Indoors - Una jornada d'autobiografia en directe

 

 • 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona . Edició virtual i extraordinària a Filmin.

  Una selecció de setze films que configuren un recorregut panoràmic per la creació contemporània i que ofereixen manifestacions diverses de la dissidència femenina així com diferents formes de representar els subjectes col·lectius.

  La programació infantil comptarà amb dues preestrenes: Les vides de Marona (Anca Damian), film d’animació multipremiat en diferents festivals internacionals i Binti (Frederike Migom), guardonada aquest 2020 com a millor film infantil per la European Children’s Film Association.

  El 1er programa d’aquesta 28a edició es contrau en el temps i s’expandeix en l’espai. La seva virtualitat no minvarà la participació de les directores en presentacions, xerrades i formacions, ni tampoc l’oferta d’activitats infantils.

  Per primer cop, serà accessible a tot el territori espanyol i els seus continguts estaran disponibles durant 2 setmanes, oferint 22 pel·lícules, una d’elles dedicada a Ursula K. Le Guin que inaugurarà la Mostra, serà gratuïta durant 24h.
  Més informació i programa sencer: 28a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/07/2020 a les 14:39h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional