Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:03/08/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Joves i post-confinament

Joves i post-confinament

03/06/2020

 

El Butlletí @Joventut de la Diputació de Barcelona proposa deu dinàmiques i vuit vídeos per acompanyar joves i adolescents a elaborar les emocions i el dol a causa de la situació originada per la COVID-19. L'objectiu és focalitzar-se en les capacitats personals, les amistats, l’entorn immeditat i, especialment, en les noves oportunitats que els motivin a actuar per aconseguir allò que consideren important. 

Dinàmiques i vídeos que se centren en diversos aspectes del procés d’aprenentatge i creixement, especialment en reconèixer allò que han perdut i valorar les fortaleses personals que han mobilitzat en l’adaptació al confinament. 

Tot i la consciència que no és la manera òptima d’abordar aquestes qüestions, les dinàmiques estan dissenyades perquè es puguin realitzar complint  les indicacions delPla de desconfinament dels Serveis d’atenció a la infància, l’adolescència i la joventut de la Generalitat de Catalunya.

Tant les dinàmiques com els vídeos s'estan elaborant amb la col·laboració de El despertador

Des de l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona es preveu tenir enllestit tot aquest material durant aquest mes de juny i publicar-los a la web fem tec!

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Educacio, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 31/07/2020 a les 21:05h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional