Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:27/02/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Activem Catalunya: Ajuts per pal·liar la crisi

Activem Catalunya: Ajuts per pal·liar la crisi

11/06/2020

El web de la Generalitat de Catalunya "Activem Catalunya" mostra tota la informació sobre les fases del desconfinament, els ajuts que estan en termini i les mesures que impulsa la Comissió per a l’elaboració del pla per a la reactivació econòmica i protecció social (CORECO) per activar el país i ajudar la ciutadania i les empreses a sortir de la crisi provocada per la COVID-19.

En l'apartat d'Ajuts per pal·liar la crisi trobem totes les ajudes en termini referents a consum, treballadors, economia personal i familiar, habitatge i empreses o autònoms. 

 

Altres ajuts: 

 • Línia d'ajuts de 15 milions d'euros per als comerços obligats a tancar per la Covid-19 (Gencat)
 • Microcrèdits per a autònoms i microempreses: 

  La línia Covid de microcrèdits acordada entre el Consell Comarcal i Microbank s’ha prorrogat fins al 30 de juny de 2021.

  El Consell Comarcal i Microbank van signar el passat mes d’octubre de 2020 un conveni per oferir a autònoms i microempreses l’oportunitat d’acollir-se a un microcrèdit. Aquest conveni disposa de dues línies, una dirigida a autònoms i microempreses ja constituïdes que, per motius de la Covid-19 necessiten finançament, i l’altra dirigida a emprenedors, autònoms o microempreses que volen iniciar nous projectes o bé consolidar-se empresarialment.

  El conveni entre les entitats finalitza el 31 de desembre de 2021, però la línia Covid-19, que  finalitzava el 31 de desembre de 2020 i que suposa unes millors condicions, s’ha prorrogat fins al 30 de juny de 2021. L’objectiu d’aquesta línia és donar suport a aquelles empreses que degut a la crisi actual requereixen de circulant i de finançament per a petites inversions que els permetin fer front a la situació, fins a un màxim de 25.000 euros.

  Des d’octubre han sol·licitat informació sobre els microcrèdits una vintena d’empreses i han fet el tràmit un total de 9,  per un valor de 159.000 euros del milió que Microbank posa a disposició.

  Les persones interessades poden adreçar-se al Consell Comarcal o bé contactar-hi a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Tota la informació es troba al web.

  Els microcrèdits constitueixen una acció dins el marc del Pla de Reactivació econòmica del Vallès Oriental treballat en el marc de la Taula Vallès Oriental Avança, que inclou un extens ventall de mesures destinades a pal·liar les conseqüències derivades de la crisi provocada per la Covid-19.

  ACCÉS A CONDICIONS

  Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% pel FSE.

Arxivat a: COVID19, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/02/2021 a les 11:08h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional