Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Se celebra el tradicional esmorzar dels voluntaris forestals de Sant Feliu de Codines

Se celebra el tradicional esmorzar dels voluntaris forestals de Sant Feliu de Codines

25/06/2020

El proppassat diumenge dia 21 de juny, a les 10 del matí, es va celebrar el tradicional esmorzar dels voluntaris forestals de Sant Feliu de Codines, al Mas Paré. A la trobada va assistir-hi el President del grup de Voluntaris, Jordi Juan, i un nombrós grup de voluntaris, tant d'intervenció immediata com de logística.

En acabar l'esmorzar es va celebrar una reunió de treball entre els voluntaris forestals de Sant Feliu de Codines i els voluntaris de l'ADF El Pinyó, amb representants de Sant Llorenç Savall, Gallifa, Sant Feliu de Codines i Bigues i Riells.

Es van analitzar les diferents problemàtiques que presenta la nova temporada, i en acabar van acomiadar la reunió el president de l'ADF el Pinyó, Joan Vila i l'alcaldessa de Sant Feliu de Codines, Mercè Serratacó, fent palès el suport que sempre s'ha rebut dels voluntaris i amb el desig de no realitzar cap intervenció durant aquesta campanya 2020.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info ProtCivil, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/09/2020 a les 13:45h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional