Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/09/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > 28 de juny: Dia Internacional pels drets del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals, i altres identitats sexuals i de gènere (LGTBI)

28 de juny: Dia Internacional pels drets del col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals, i altres identitats sexuals i de gènere (LGTBI)

26/06/2020

El Dia per l'Alliberament de Lesbianes, Gais, Transsexuals, Bisexuals, Intersexuals, i altres identitats sexuals i de gènere és una jornada per commemorar, reivindicar i reconèixer la diversitat en l'orientació sexual i la identitat o expressió de gènere, i el dret a la igualtat jurídica i social entre totes les persones.
El 28 de juny es recorden els fets del 28 de juny de 1969 a la ciutat de Nova York, la revolta coneguda com Stonewall, on es va denunciar per primera vegada públicament la vulneració de drets i la repressió social contra les persones LGTBI.

 

És hora de continuar, no et quedis a casa

Enguany, la situació sanitària que vivim és excepcional i per tant les polítiques que se’n deriven també ho són. El món s’ha aturat davant la pandèmia del COVID-19, però les necessitats socials continuen aflorant i més inclús en col·lectius que són d’entrada més vulnerables, per tant i aprofitant els recursos digitals que aquest segle ens permet, podem seguir treballant i generant debat social sobre polítiques d’equitat i de diversitat sexual i de gènere, per contribuir a una millora dels serveis que s’ofereixen des dels municipis cap a la ciutadania.

Arxius adjunts

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/09/2020 a les 13:45h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional