Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:11/08/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Commemoració del 28 de Juny, Dia Internacional del l’Orgull LGTBI: Activitats de sensibilització i visibilització

Commemoració del 28 de Juny, Dia Internacional del l’Orgull LGTBI: Activitats de sensibilització i visibilització

06/07/2020

A continuació trobareu les activitats de “Sensibilització envers les relacions igualitàries” en motiu de la commemoració del Dia Internacional de l'Orgul LGTBI. Enguany, les activitats són en format telemàtic degut a la crisi de la COVID-19.

 

 • Contacontes online i concurs de dibuix LGTBIQ+ - A través del conte “Cua de Sirena” d’Alba Barbé i Serra i de Sara Carro Ibarra, es treballaran algunes creences i estereotips sexistes i LGTBI-fòbics amb la mainada. Al finalitzar l’activitat i després de reflexionar, es convidarà a la mainada a participar en un concurs de dibuix. Els dibuixos guanyadors s’anunciaran en una càpsula de vídeo i les persones guanyadores rebran un obsequi a casa seva. 
  El vídeo del contacontes dura uns 20 minuts i es podrà visibilitzar durant la setmana del 6 al 12 de juliol des de les webs dels ajuntaments que ens hagueu manifestat el vostre interès mitjançant un correu electrònic. 
  Activitat adreçada a infants de 3 a 11 anys i famílies i dirigida per la cooperativa Cúrcuma.

 

 • aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques - La idea de l’activitat és generar un procés de creació col·lectiu entorn la música  TRAP. L’activitat consistirà en un taller online, per reflexionar col·lectivament sobre els estils musicals que s’identifiquen com a propis i que creen representacions socials en quant a valors culturals i actituds davant els masclismes i l’LGTBI-fobia. Es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual han estat presents. 
  Els tallers, amb una duració d’1.30h es realitzaran mitjançant la plataforma zoom, els dies 8 de juliol de 16h a 17,30h i 13, 14 i 15 juliol, d’11h a 12,30h. 
  Es crearan 4 grups de 20-25 joves de 14 a 17 anys. L’activitat anirà a càrrec de l’entitat ÀÓ Cameres i Acció. A ZOOM

 

 • Pensar, conta i lluita - Taller que abordarà de forma integral, crítica i lúdica la diversitat sexual i afectiva en el context virtual i en el món dels videojocs.  L’activitat començarà en pensar sobre el cos-avatar, o com construïm la nostra identitat en els espais immersius, per acabar reflexionant i creant històries interactives a l’estil dels videojocs, a través de la plataforma Twine. 
  Els tallers, amb un duració de 3 hores, es podran realitzar els dies 9 i 10 de juliol de 10 a 13h i els dies 13 i 14 de 15.30 a 18.30h.
  Es crearan 4 grups de 15 joves entre 14 a 17 anys.  I l’activitat serà dirigida per l’entitat ArsGames.

 

@IgualtatDiba 

 #dibalgtbiq

 

 

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/08/2020 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional