Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:11/08/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > L'Assemblea Internacional de Pallassos Sense Fronteres enguany s'hagués celebrat a Sant Feliu de Codines

L'Assemblea Internacional de Pallassos Sense Fronteres enguany s'hagués celebrat a Sant Feliu de Codines

07/07/2020

Fa dos anys, Sant Feliu de Codines va donar una gran acollida a l'ONG Pallassos Sense Fronteres, i per això aquest any s'havia decidit de nou celebrar l'Assemblea al nostre poble, però a causa de la crisi de la covid-19 aquest acte ha quedat suspès.

Pallassos Sense Fronteres desenvolupa projectes en favor de la infància refugiada i desplaçada d'arreu del món. Arrel de la seva fundació l'any 1993 a Espanya, el projecte es va anar replicant a altres països.L'any 1994 va néixer Clowns Sans Frontières França, el 1996 ho va fer a Suècia i als EUA, i així va anar creixent fins a dia d'avui, on ja és una realitat en 15 estats del món: Espanya, França, Suècia, EEUU, Regne Unit, Irlanda, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Sud-Àfrica, Canadà, Austràlia, Finlàdia, Suïssa i Brasil.

L'any 2012 es va constituir formalment l'associació Clowns Withot Borders International davant la necessitat de coordinar els projectes per tal de poder treballar amb la màxima eficiència possible. Entre totes les seccions, Pallassos Sense Fronteres ha realitzat 1.173 expedicions a 119 països, on més de 1.500 artistes del circ i les arts escèniques han realitzat uns 15.0000 espectacles per a 4 milions de persones.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines va signar fa tres anys un conveni de col·laboració amb Pallassos Sense Fronteres en matèria de cessió d'espais, ja sigui per a que l'oenegé pogués realitzar tasques de gestió, com per ajudar a visibilitzar la seva tasca a partir de xerrades de sensibilització, espectacles, etc.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/08/2020 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional