Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:11/08/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

21/07/2020

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines juntament amb els centres educatius del poble van signar un conveni amb el centre ocupacional APINDEP per tal de promoure el reciclatge de l'oli usat de cuina a principis del mes de desembre de 2019.

Coincidint amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus, l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines juntament amb els centres educatius del poble van signar un conveni amb el centre ocupacional APINDEP per tal de promoure el reciclatge de l'oli usat de cuina a principis del mes de desembre de 2019.
 l’APINDEP és una cooperativa de consum i usuaris de caràcter social i sense ànim de lucre que ofereix  serveis a la dependència, i està formada per persones amb diversitat funcional i familiars de primer i segon grau.
L'oli usat es recupera per a la seva utilització com a biocombustible que pot ser usat en vehicles dièsel.
Hem aconseguit amb èxit i gràcies a la bona voluntat de tothom que ho ha fet possible ampliar la infraestructura existent  per a la recollida selectiva, aportant al poble un recurs de millora mediambiental, reduint la quantitat a disposició del rebuig del residu d’oli vegetal d’ús alimentari i la sensibilització de la població envers el reciclatge i el respecte al medi ambient. Tenint en compte l’èxit de la proposta, continuarem amb aquest conveni durant el curs escolar 2020-2021.
Gràcies a tots ¡¡¡
Arxivat a: COVID19, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/08/2020 a les 12:52h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional