Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:01/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > ACTES: Què FeM? FeM la festa que podem ;)

ACTES: Què FeM? FeM la festa que podem ;)

10/09/2020

Serà necessari adquirir les entrades online de TOTS els actes encara que siguin gratuïts, a través de la web de l'Ajuntament A PARTIR DE DILLUNS 14 DE SETEMBRE a les 10h. La recaptació de les entrades dels actes aniran destinades a lots d'higiene per a famílies i alimentació per a primera infància.

Tal i com ja us vam informar, aquest any la nostra Festa Major no la celebrarem de la manera que estem acostumats cada final d’estiu. A causa de la pandèmia de la COVID-19, l'Ajuntament i la Comissió de Festes hem hagut de reduir i suspendre molts actes que, pel seu format, no poden assegurar les mesures de seguretat establertes pel protocol PROCICAT.

Malgrat la situació que estem vivint, però, la Comissió de Festes amb el suport de l’Ajuntament i amb la intenció de fomentar l’ús responsable de l’oci i ajudar al sector cultural greument afectat per la pandèmia, hem preparat alguns actes culturals limitant l’aforament i/o aprofitant espais lliures on es pugui controlar l’accés d’entrades i sortides, així com la distància de seguretat.

Per aquest motiu serà necessari adquirir les entrades online de tots els actes encara que siguin gratuïts, des del web de l’Ajuntament www.santfeliudecodines.cat a PARTIR DE DILLUNS 14 DE SETEMBRE a les 10 hores. En cas de dificultats per poder aconseguir les entrades en línia, s'habilitarà el telèfon de contacte 93 181 51 75 per a poder gestionar-ho. 

I, malgrat el temps de restriccions que ens toca viure, l’Ajuntament i la Comissió de Festes us desitja a totes i tots una MOLT BONA I RESPONSABLE FESTA.

 

Arxius adjunts

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/10/2020 a les 11:10h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional