Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:29/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Dimecres 23 de setembre nova campanya de donació de sang al Centre Cívic La Fonteta

Dimecres 23 de setembre nova campanya de donació de sang al Centre Cívic La Fonteta

17/09/2020

Dimecres 23 de setembre de 17 a 21 hores el Centre Cívic La Fonteta acull una nova campanya de donació de sang. En aquesta ocasió cal reservar cita prèvia a donarsang.gencat.cat per tal de poder garantir unes donacions segures. Recordeu que és imprescindible portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i una correcta higiene de mans.

Les donacions de sang de les primeres setmanes de tardor són essencials per incrementar les reserves després de la baixada de l’estiu. Després dels mesos de juliol i agost, actualment hi ha sang per als propers 7 dies, quan el nivell òptim són 10. Alguns grups sanguinis, a més, disposen de 4 o 5 dies de reserves.

A més, la situació excepcional d’aquest 2020 ha fet que, durant l’estiu i en les properes setmanes, la necessitats de sang siguin altes amb la represa d’intervencions ajornats durant l’inici de la pandèmia.

La setmana vinent comença una tardor en què la donació de sang serà imprescindible per garantir tots els tractaments als hospitals. Per això, a més de la donació a tots els centres hospitalaris amb espai de donació de sang, s’han organitzat més de 60 campanyes setmanals arreu de Catalunya perquè pugueu anar a les col·lectes que tingueu més properes. Fins que finalitzi la tardor, el proper 21 de desembre, caldran a Catalunya més de 60.000 donacions de sang.

Recordeu que cal reservar cita prèvia a donarsang.gencat.cat per disposar d’una donació esglaonada i donar-vos la millor atenció possible.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Salut, General, Notícies de Seguretat i Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 28/10/2020 a les 13:58h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional