Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:18/01/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Els protocols de seguretat, la distància social, l'ús de mascareta i la responsabilitat marquen l'inici escolar 2020 – 2021

Els protocols de seguretat, la distància social, l'ús de mascareta i la responsabilitat marquen l'inici escolar 2020 – 2021

21/09/2020

El passat 14 de setembre s’inicià un nou curs escolar per als infants i joves de Sant Feliu de Codines. Un curs escolar diferent, que va començar enmig d’una gran incertesa i que s’anirà desenvolupant a mercè de l’evolució de la pandèmia. Una pandèmia que està comportant molts neguits i dubtes, arreu de la comunitat educativa.

Els centres educatius han estat treballant de valent per a refer els plans i protocols de reobertura i que s’han hagut d’ultimar amb les últimes modificacions i mesures establertes pel Departament d’Educació, arran de l’evolució de la pandèmia.

Durant les últimes setmanes s’han presentat aquests protocols als Consells Escolars dels centres, en els quals s’especifiquen les normes de seguretat i organització tals com la reorganització d’espais, grups i ràtios, entrades i sortides, mesures de prevenció, torn de patis, menjador i acollida...

Des de l'Ajuntament s'ha estat treballant en coordinació amb les direccions de tots els centres educatius (llar d’infants, escoles i institut) per tal de garantir els espais i les eines necessàries per iniciar el curs amb seguretat, s'ha donat i està donant el recolzament i els recursos necessaris als equips educatius per assolir entre tots els objectius marcats.

A banda del manteniment, s’han senyalitzat entrades als centres educatius amb les marques de distanciament social (1’5m), s’ha incrementat el servei de neteja a l’escola i al pavelló en horari lectiu i s’han ofert espais municipals en cas de necessitat.

Volem agrair a tota la comunitat educativa la seva comprensió i també el seu esforç i la seva implicació per poder assolir els propers nous reptes que se’ns plantegen. Entre tots, professionals, alumnat i famílies, hem de tenir cura els uns dels altres i avançar plegats en el camí de creixement i aprenentatge que se’ns planteja.

Malauradament, hem de comunicar que hi ha hagut dos casos de COVID en dos centres del municipi . Des de les dues direccions s’ ha actuat amb celeritat i s’ha informat a totes les famílies afectades.  Avui dilluns una unitat mòbil farà els PCR als grups estables de convivència.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Educacio, General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/01/2021 a les 10:35h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional