Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:21/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Julián Nuevo, cantaire de la Societat Coral La Poncella, rep la medalla d'or de la Federació de Cors de Clavé

Julián Nuevo, cantaire de la Societat Coral La Poncella, rep la medalla d'or de la Federació de Cors de Clavé

22/09/2020

La 9ena trobada anual que organitza la Federació de Cors de Clavé, celebrada el passat dissabte 19 de setembre, va ser l'acte escollit per lliurar les medalles d’or de l’entitat a Julian Nuevo, cantaire de la Societat Coral La Poncella, de Sant Feliu de Codines, i a Albert Llausí, director de la Coral Congrés de Badalona, per la seva llarga trajectòria i compromís amb el món coral.

La trobada va comptar amb la participació de tres corals: la Societat Coral Centenària La Coloma, d’Esplugues de Llobregat, el Cor Espiga de Cubelles, i La Igualtat de Gavà, que sumen juntes més de 400 anys d’història. Les corals van interpretar un repertori adaptat a la pandèmia.

Aquest acte es va celebrar al Jardí dels Tarongers de Barcelona de la Casa Bartomeu del barri de Pedralbes, i en tot moment es va mantenir la distància de seguretat, es van fer descansos cada 45 minuts, hi havia control d’aforament i els programes de mà eren virtuals.

 

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/10/2020 a les 10:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional