Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:20/10/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Suspensió definitiva del XXI Ral·li de la Llana Trofeu Autosi

Suspensió definitiva del XXI Ral·li de la Llana Trofeu Autosi

01/10/2020

COMUNICAT: El “XXI Ral∙li de la Llana Trofeu Autosi” es suspèn definitivament. El que cap de nosaltres ni vosaltres volíem, al final s’ha convertit en una realitat.

 

Sabadell a 29 de setembre del 2020, a les 18:00h

Des del mateix divendres dia 25 quan la Direcció General de Trànsit ens va comunicar que no disposaríem del permís pertinent (per les causes que ja us vam explicar en el anterior comunicat i que adjuntem), la Junta del Motor Club Sabadell es va posar a treballar per poder buscar una

nova data i celebrar la prova, un ral∙li que, després de l’any que portem, era una cursa desitjada per tots.

El primer que vam trobar va ser el compromís de la FCA en buscar una nova data, i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació en accelerar els permisos pertinents. Una data ideal era el 24 d’octubre, doncs a posterioritat, l’Osona i el 2000 Viratges, i el ponts festius

en feien difícil cap altra. El següent escull a superar era el Servei Català de Transit, que té un termini de 30 dies hàbils per poder tramitar el permís. Però la intransigència d’aquest estament (tot i els problemes que esmentem en l’anterior comunicat), en una contesta literal via mail en el

que ens diuen que si presentem la documentació aquesta setmana la prova es podria celebrar com a mínim a partir del 14 de novembre ens deixen entre dos proves del companys de l’Escuderia Osona i el Biela Club Manresa, a qui de cap manera volem perjudicar.

El Motor Club Sabadell ‐com no pot ser d’una altre manera‐, es farà càrrec de les despeses sobrevingudes per la pre‐organització de la prova vallesana i retornarà tots els diners de les inscripcions a tots el participants durant

aquests propers dies. Apart del cop moral que ens suposa tirar per terra 6 mesos de treball en ple Covid‐19, també es un cop econòmic pel club, però que segur que se’n sortirà aviat.

Ara mateix, a mi i com a President del Motor Club Sabadell se m’han acabat les ganes de “Fer país”, frase molt utilitzada per dels nostres politics, quan parlen de que les entitats i el clubs hem de fer activitats per promoure i donar vida social i econòmica a Catalunya. I és que amb

aquesta suspensió també s’han quedat sense treballar ‐i per la mateixa raó sense rebre compensacions econòmiques en temps de crisis‐, bona part de les empreses i dels col∙laboradors que haurien estat presents al nostre Ral∙li.

Com sempre, la burocràcia i la classe política, que haurien d’estar al servei del poble, ‐entenent com a poble; federacions, clubs, entitats, pilots, etc‐, capgira la fotografia i ara és el poble qui ha d’estar al seu servei, promocionant‐los amb iniciatives com la nostra.

 

Senyors la vida es dels valents i dels emprenedors, la llàstima és que la dominen els mediocres.

Salut i Motorclub

Jaume Marco

Motor Club Sabadell

President del Comitè Organitzador

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/10/2020 a les 14:02h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional