Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:01/12/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > La VII Mostra Juvenil Amateur de Teatre de Catalunya i la Jornada Europea de Patrimoni Cultural un èxit d’assistència i participació enmig de mesures de seguretat per fer front a la covid-19

La VII Mostra Juvenil Amateur de Teatre de Catalunya i la Jornada Europea de Patrimoni Cultural un èxit d’assistència i participació enmig de mesures de seguretat per fer front a la covid-19

Fotografia de Cristina Vinyals
16/10/2020

Donades les circumstàncies actuals, es va fer la Millor de les Mostres de grups Juvenils que es podia fer amb 5 representacions teatrals. Des de l'organització es destaca que hi havia moltes ganes de teatre i totes les obres de teatre es van fer amb l'aforament ple, el permès, amb les distàncies de seguretat, les mascaretes i grans quantitats de gel hidroalcohòlic. Complint aquestes premisses també es va fer un dinar al pavelló i una masterclass d'interpretació a càrrec d'en Jaumet, d'Improacatomba.    
Els organitzadors van remarcar que el teatre amateur i més concretament els joves que participen en aquest moviment associatiu van reivindicar que tot i la pandèmia la cultura és segura i necessària. Totes les representacions es van poder seguir en streaming i encara es poden trobar al canal de youtube de la Mostra (MostraTJTA).   

La Jornada Europea de Patrimoni Cultural d'enguany consistia en la història i descripció del peculiar edifici modernista on està ubicat el Museu de Can Xifreda i dels immensos jardins que havia tingut. Es va explicar també la implicació del seu propietari, Antoni Gifreda, en les activitats culturals de primers del segle XX: l'Agrupació Catalanista (1898), la vinguda de l'Orfeó Català (1899), Els jocs Florals (1901), les colònies escolars (1907 i 1914).
L'aforament estava limitat per la pandèmia però va transcórrer agradablement al pati exterior, sota un sol esplèndid.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Actes, General
Darrera actualització d’aquest contingut: 01/12/2020 a les 11:10h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional