Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/11/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama

19/10/2020

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines se suma aquest 19 d'octubre a la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama, per donar visibilitat i suport a les persones afectades.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines se suma aquest 19 d'octubre a la commemoració del Dia Internacional de la lluita contra el càncer de mama, per donar visibilitat i suport a les persones afectades.
El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones, sobretot a partir dels 50 anys. La seva detecció de forma precoç és fonamental per poder tractar-lo i curar-lo. Per aquest motiu, un dels objectius més importants és diagnosticar-lo com més aviat millor per augmentar les possibilitats d'èxit del tractament i saber som prevenir-lo.

La prevenció no ha de començar en l'àmbit mèdic, a partir de mamografies, sinó en l'àmbit personal: parlem de l'auto exploració. La seva prevenció i detecció precoç és clau perquè, com més aviat es detecti, n'hi haurà més opcions per tractar-lo i seran menys agressives. L'auto exploració mamària realitzada de forma regular ajuda a conèixer com són les mames normalment i així detectar qualsevol possible canvi. És un mètode eficaç per prevenir el càncer de mama.

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Salut, General, Notícies de Seguretat i Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/11/2020 a les 11:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional