Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:25/11/2020

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Les obres del nou consultori local de Sant Feliu de Codines avancen ràpidament

Les obres del nou consultori local de Sant Feliu de Codines avancen ràpidament

19/10/2020

El Departament de Salut ja ha iniciat les obres del nou Centre d'Atenció Primària de Sant Feliu de Codines. Una actuació molt esperada a la població donat els problemes de capacitat que presenta l'actual espai.
Les obres del futur consultori local ja es troben en marxa des del passat mes de març. L'actuació, realitzada pel Departament de Salut, compta amb un pressupost de licitació d'1.207.327,51 euros sense IVA i està previst que estigui acabat d'aquí a un any aproximadament. Aquest estarà situat al carrer Fonteta, al costat del Centre Cívic La Fonteta i caldrà fer-lo el més accessible possible. Des de l'Ajuntament han celebrat aquestes obres que, expliquen, significa la dignificació de l'espai per a l'atenció mèdica del municipi. D'aquesta manera se substituirà l'actual consultori mèdic, que entre d'altres, presentava problemes de capacitat.

 

 

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General, Notícies de Seguretat i Salut
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/11/2020 a les 11:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional