Accés directe als continguts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data oficial:26/01/2021

Capçal Visita general 1
PORTADA > Actualitat > Notícies > Reforç escolar municipal curs 2020 - 2021

Reforç escolar municipal curs 2020 - 2021

28/10/2020

El curs 2020-2021 ja está en marxa, però degut a la situació actual s’ha evidenciat que les desigualtats segueixen perjudicant especialment a qui més necessita de l’acció educativa; és per això que durant aquest curs es vol garantir el desplegament de totes les accions possibles orientades a la igualtat d’oportunitats i a l’equitat. Cal ajudar i fer un acompanyament educatiu i emocional que vagi més enllà de la gran feina que ja es fa des dels centres escolars, garantint l’atenció dels diferents ritmes d’aprenentatge i guarint aquell alumnat que ha patit més degut a la Covid-19.

El reforç a secundària comença aquesta semana i s’allargarà fins el mes de maig. Aquest curs constarà de 4 hores de reforç a la setmana: dues a primer d’ESO i dues a segon d’ESO, per separat: Fedac i Institut Manuel Carrasco i Formiguera, a fi de no barrejar grups bombolla i per a que els alumnes estiguin més ben atesos, que en anteriors cursos, quan la pandemia no condicionava l’acció educativa, i el reforç començava el mes de gener.

A primària: aquest curs es començà el reforç aquest mes d'octubre, amb un taller que durarà fins al mes de desembre ( un grup a l'escola Jaume Balmes i un grup de FEDAC, per separat), millorant així l’oferta de cursos anteriors, en que tots els alumnes anaven junts a un espai municipal.

Aquest curs també s’ha procedit a una ampliació de les hores del servei de logopèdia fins al desembre: 4 hores més a la setmana a més de les 10 hores que ja es venien fent , D’aquest recurs se’n beneficien els alumnes de primària del poble. 

Aquest any s’ ha afegit una atenció domiciliària educativa d'una hora al dia per a un alumne que degut a problemas de salut, no pot rebre classes presencials.

 

 

 

 

 

 

Arxivat a: COVID19, COVID19 Info Municipal, General, Notícies d'Ensenyament
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/01/2021 a les 09:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Plaça Josep Umbert Ventura, 2 - 08182

Telèfon: 938 662 768 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

NIF: P-0820900I

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona
Fons Europeu de Desenvolupament Regional